Gemeente Brummen


Arnhemsestraat in Brummen onder handen

(Oorspronkelijke publicatie datum: 22-03-2011)

Vanaf 2 maart is de Zutphensestraat in Brummen weer opengesteld voor al het verkeer. De weg is heringericht en diverse inwoners hebben al laten weten tevreden te zijn met het resultaat. Volgens hen past het uitstekend in het dorpse karakater van Brummen. Vanaf 3 maart is begonnen met de herinrichting van de Arnhemsestraat in Brummen.

De panning van de werkzaamheden voor de Arnhemsestraat is dat het eerste gedeelte (vanaf het Marktplein tot en met de Gravenstraat) op vrijdag 25 maart herbestraat is en weer toegankelijk wordt voor het verkeer. Vanaf maandag 28 maart 2011 start dan de tweede fase met het frezen van het weggedeelte vanaf de Wilhelminastraat tot en met de Arnhemsestraat ter hoogte van huisnummer 56 (waar het informatiebord staat). De bewoners aan dit weggedeelte krijgen deze week een brief met informatie over de werkzaamheden. Verder wordt het (doorgaande) verkeer door middel van borden zo goed mogelijk omgeleid.

Overigens wordt er vanaf 22 tot circa 25 maart nog gewerkt aan de Zutphenstraat. Hier worden namelijk nog de lichtmasten vervangen.

Meer informatie vindt u op deze speciale projectpagina over de herinrichting van de Zutphense- en Arnhemsestraat.