Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 23-03-2011

Televisie
VERMIST
Uitzending vrijdag 25 maart
Nederland 1 - 21.30 uur

VRIJDAG IN VERMIST:
NET SLUIT ZICH ROND DADER ELSA TISSEUR

Bij VERMIST is informatie binnengekomen die kan leiden tot een ontknoping in de zaak van de in december 2010 dood gevonden Elsa Tisseur uit Veghel. Elsa werd toen al drie maanden vermist en de laatste die haar in leven zag, is haar ex-partner Mario. Nu zou hij een belangrijke getuige hebben toevertrouwd dat hij Elsa heeft gewurgd. Haar moeder hoopt op een doorbraak. In de uitzending van VERMIST op vrijdag 25 maart bezoekt Elsa's moeder de plek waar haar dochter is gevonden.

Verder in VERMIST:
'Hè Willem, oude zak wat kom jij doen?' Met deze woorden begroet Johan zijn 88-jarige vader als deze hem na jaren zoeken vindt in het Duitse Hannover. De hoogbejaarde cellospeler Willem Strijbos vreesde dat zijn zoon dood was: 'De laatste keer dat Johan op bezoek was in Nederland vertelde hij dat-ie 'suiker' had.' VERMIST ontdekt dat Johan nog leeft omdat hij AOW krijgt vanaf zijn 65ste verjaardag. Het team van VERMIST en 'Ouwe Willem', samen op verjaarsvisite.

Martje vlucht voor confrontatie zus
Witheet werd Martje toen ze haar zus Dieuwertje in de studio van VERMIST een oproep zag doen: 'Ik dacht dat ik toch duidelijk genoeg heb laten blijken dat ik geen contact wil.' Er was in de jeugd van de zusjes teveel gebeurd om te vergeven, maar VERMIST deed toch een verzoeningspoging. Toen Martje echter oog in oog stond met Dieuwertje, nam ze de benen.

Presentatie: Jaap Jongbloed

Kijk voor meer informatie op www.tros.nl/vermist