MESA International organiseert eerste evenement Global Education Program

Persbericht van PR Newswire

CHANDLER, Arizona, March 25, 2011 /PRNewswire/ -- MESA International maakt vandaag bekend dat de eerste evenementen binnen het nieuwe MESA Global Education Program met succes zijn afgerond. Mike James, voorzitter van het MESA Education Committee, heeft gezegd: "Na meer dan een jaar plannen en zaken herzien, is dit belangrijke initiatief eindelijk gestart. De eerste lessen zijn afgerond en het eerste Certificate of Awareness is uitgereikt. Een goede start, mag ik wel zeggen!"
(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20110324/DC71370) De deelnemers van het eerste Britse evenement hebben het tweedaagse programma van hoog niveau van cursussen voor MES/MOM-bedrijfsfuncties voor managers, fabricage/bedrijfsvoering, IT-personeel en verkopers genomen. Ze kunnen allemaal in aanmerking komen voor het Certificate of Awareness van MESA als ze zowel de klas-interne alsook de klas-externe examens halen. Jonathon Hill, MES Capabilities Leader gespecialiseerd in OEM voor de ruimte- en luchtvaart, is met certificaat nr. 1 de eerste uit het Global Education Program van MESA. Hill zegt: "Dit is de meest uitgebreide serie cursussen die ik ooit heb gevolgd, met een volledig en breed begrip van uitvoeringssystemen en bedrijfsvoering op het gebied van fabricage. Ik zal onze managers dit programma allemaal aanraden. We kunnen MESA International echt zien als een belangrijke bron van expertise binnen deze context." Hieronder volgt de agenda van de komende evenementen in april en mei. Cursusbeschrijvingen, de volledige agenda en informatie over de inschrijvingsprocedure zijn allemaal online te vinden op http://www.mesa.org/educationprogram.

Locaties MES/MOM Methodologies MES/MOM Business Functions --------- --------------------- -------------------------- 4-daags Certificaat voor 2-daags Certificaat voor Competency (CoC) Awareness (CoA)
--------------------- ---------------------
Sydney 5-8 april 11-12 april
Australië
Philadelphia 5-8 april 11-12 april
V.S. 13-14 april
Kopenhagen ------- 7-8 april
Denemarken
Melbourne 18-21 april 14-15 april
Australië
San Francisco 9-12 mei 3-4 mei
V.S. 5-6 mei
Johannesburg 3-6 mei 11-12 mei
Zuid-Afrika
Milwaukee ------- 17-18 mei
V.S.
Chicago ------- 23-24 mei
V.S.

OVER MESA
MESA International is een wereldwijde gemeenschap van fabrikanten, producenten, marktleiders en leveranciers van toepassingen die is gericht op het verbeteren van de mogelijkheden binnen bedrijfsvoering door middel van effectieve toepassing van technologische oplossingen en best practices. Wij:

- Vergaren, delen en publiceren best practices en richtlijnen voor een grotere productiviteit en algemene winstgevendheid van productie-ondernemingen
- Bevorderen innovatie en samenwerking om real-time ondernemingen en Plant to Enterprise-integratie te bevorderen
- Bieden leden de mogelijkheid contact te maken, bij te dragen en kennis
te ontwikkelen om strategieën uit te wisselen om perfectie van bedrijfsvoering te bevorderen

Contactpersoon: DeAnn Fedyski
+1-480-893-6883
deann@mesa.org

MESA International



Razende Robot Reporter