Ingezonden persbericht



25 maart 2011
DLA PIPER'S BARBARA VAN HUSSEN WINNAAR GOUDEN ZANDLOPER M&A 2011

Tijdens de jaarlijkse presentatie van de Stand van de Advocatuur 2011, op vrijdag 24 maart jl. in het World Trade Center in Amsterdam, is Barbara van Hussen van DLA Piper gehuldigd als winnaar van de Gouden Zandloper M&A 2011.

Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan de advocaat die zich in het bijzonder heeft onderscheiden op het terrein van fusies en overnames in Nederland. Voor deze prijs waren naast DLA Piper's Barbara van Hussen ook Michiel Pannekoek van Houthoff Buruma en Arne Grimme van De Brauw Blackstone Westbroek genomineerd.

De motivatie voor het toekennen van deze prijs aan Barbara van Hussen is het feit dat zij in 2010 de meeste deals in Nederland heeft begeleid (15), waaronder de overnames van IsraPunt en Yes Telecom door KPN, 2Sisters Food Group bij de overname van de Storteboom Group en Tech Data bij de overnames van de Communication Distribution Group en Triade Holding.

Barbara van Hussen: "Dit is voor ons team de kroon op het werk. Het is voor ons het bewijs dat de DLA Piper benadering bij het begeleiden van en adviseren bij transacties tot succes leidt. We gaan dit succes met alle teamleden delen die hier zich elke dag met hart en ziel voor inzetten".

Frans Stibbe, Managing Partner DLA Piper Nederland: "Wij zijn zeer trots op deze erkenning voor Barbara en alle teamleden, die hier een bijdrage aan hebben geleverd. Het onderstreept eens te meer dat DLA Piper de ambitie als leading business law firm ook waarmaakt. Ook zien wij dit als een bevestiging dat cliënten onze kwaliteit en toewijding waarderen. Kortom, een prestatie van formaat."

De Stand van de Advocatuur is het enige jaarlijkse trendonderzoek over de advocatuur en juridische dienstverlening in Nederland, verricht door Sdu uitgevers.


Noot voor redacties

Perscontact:

Steven Nolte, PR en Media, DLA Piper, Tel: +31 (0)20 5419 630 of email steven.nolte@dlapiper.com