Warchild


Marco Borsato onthult zijn '538 voor War Child' stunt


1 maart 2011 - Marco Borsato

Marco Borsato heeft zojuist in RTL Boulevard onthuld dat hij een ludieke stunt gaat doen: hij ruilt van baan met RTL weervrouw Helga van Leur. Met zijn stunt wil Marco zoveel mogelijk geld inzamelen voor de actie `538 voor War Child'.

Marco zal op 25 maart eenmalig het weerbericht presenteren, na het RTL nieuws van 19.30 uur. Als tegenprestatie zingt Helga een nummer van Marco op Radio 538!

BN'ers en 538 voor War Child
Vanaf 25 maart tot en met vrijdag 1 april 2011 touren de 538 DJ's een week lang met twee trucks door het hele land. Ze komen langs 27 steden en stoppen ook bij jou in de buurt!

BN-ers voeren spraakmakende stunts uit die definitief doorgaan als er voldoende ge-smst wordt door luisteraars! De opbrengst van de sms'jes komt ten goede aan het werk van War Child.

Ook 538-jocks Armin van Buuren, Edwin Evers, Ruud de Wild en Froukje de Both bedenken een stunt om tijdens `538 voor War Child' uit te voeren. In de komende weken maken Radio 538 en War Child andere stunts bekend, evenals de BN'ers die meedoen aan de actieweek.

Doe ook een stunt & tweet het voort
Ga zelf ook een stunt aan en help mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen. De uitdaging mag je helemaal zelf bedenken: optredens, inzamelingsacties, wedstrijden...

Niets is te gek dus bedenk alvast een stunt en meld je aan op 538voorwarchild.nl! Of post een tweet als je een goed idee hebt met #538warchild.