Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

25 maart 2011

Exclusieve BestGraduates Law game gaat de grens over & Twee significante veranderingen op Het Nationaal Juristencongres

Ruim 1.200 bezoekers waarvan een recordaantal High Potentials bezochten op vrijdag 11 maart de beursvloer van de 9e editie van Het Nationaal Juristencongres in de Amsterdam RAI. Het Nationaal Juristencongres is al jaren het grootste juridische carrière-evenement van Nederland. De High Potentials waren op het congres aanwezig vanwege hun deelname aan de BestGraduates Law game en te herkennen aan hun gouden keycord. Voorafgaand aan de beurs zijn deze kandidaten aan strenge selectierondes onderworpen op basis van hun cv, cijfers, nevenactiviteiten en een online assessment. De positieve reacties van de High Potentials en de bijna 40 exposanten bevestigen de gouden combinatie van de BestGraduates Law game en Het Nationaal Juristencongres.

Vernieuwingen op Het Nationaal Juristencongres
Ondanks de vele positieve geluiden is de organisatie van mening dat de formule van Het Nationaal Juristencongres nog beter kan. Daarom kunnen exposanten in 2012 kiezen uit twee Nationaal Juristencongres beursvloeren: één waar zowel de HBO als WO'ers worden toegelaten en één waar alleen bezoekers met een WO rechten en WO fiscale economie opleiding kunnen komen. De deelnemende kantoren kunnen zo nog beter bepalen wie ze wel of niet aan hun stand willen ontmoeten. Daarnaast worden de kantoorpresentaties in speciale op de beursvloer gebouwde zalen gehouden waardoor deze nog beter bezocht kunnen worden.

BestGraduates Law gaat de grens over
De BestGraduates Law game is onze landsgrenzen over gestoken. Op dit moment maken de Duitse rechtenstudenten kennis met deze zeer succesvolle recruitmentgame. Net als in Nederland zal ook de winnaar in Duitsland E 10.000,- ontvangen waarbij de deelnemende topkantoren als Baker & McKenzie, CMS Hasche Sigle, Gleiss Lutz, Hogan Lovells en Luther ook nog eens superprijzen geven aan hun beste kandidaat. Op bestgraduates.de kunt u lezen dat deze variëren van een Ticket around the World tot een raceweekend op de Nurburgring.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

BestGraduates Law en Het Nationaal Juristencongres zijn activiteiten van Memory Events onderdeel van de Memory Group. De Memory Group - opgericht in 1989 - is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit wordt gerealiseerd met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.