Politie Twente

Geachte redactie,

Aanstaande maandag 28 maart om 09.00 uur vindt een vergadering plaats van het Regionaal College van de politie. De vergaderingen van het Regionaal College zijn openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. De vergadering vindt plaats in de Meldkamer Twente aan de Demmersweg 55 te Hengelo.

Op de agenda staan onder andere de volgende punten:

. Meer Bereikbaar - Beter Beschikbaar . Vermindering bureaucratie
. Definitieve transitieafspraken

Korps Twente > Organisatie > Regionaal College.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groeten,

Rosita de Vries
Afdeling Communicatie
Politie Twente
Telefoon: 053 - 4555588


-----------------------
26 nvember 2010
Chantal Westerhof / Marije Versteeg: 053-4555588

25 maart 2010
053-4555588

---- --
Politie cluster West bundelt krachten tijdens actieweek Rijssen-Holten / Hellendoorn / Wierden Jeugd, verkeer, woninginbraken en drugs. Deze thema's krijgen van maandag 28 maart tot en met zondag 3 april extra aandacht tijdens een actieweek van de politie in cluster West (Rijssen-Holten / Hellendoorn / Wierden).

Met regelmaat doen inwoners van de gemeenten melding van opvallende zaken die spelen in hun buurt. Dat zijn meldingen over bijvoorbeeld verkeersovertredingen, overlast in wijken, vernielingen en meldingen over jeugd en uitgaan. Tijdens de actieweek wordt aan deze zaken nog eens extra aandacht besteed, onder meer door het uitvoeren van controles en toezicht. Dat doet de politie niet alleen. Er wordt samengewerkt met netwerkpartners als gemeenten, brandweer, KLPD, RDW, Douane, Voedsel- en Waren Autoriteit en Veilig Verkeer Nederland. Door de krachten te bundelen kan in relatief korte tijd veel aandacht naar de speerpunten gaan. De actieweek moet bijdragen aan het verhogen van de veiligheid in cluster West.



Politie Twente