SVB onlineshop voor boot- en jachtuitrusting nu ook in het Nederlands


BREMEN, 20110325 -- SVB – Een van de toonaangevende Europese leveranciers voor boot- en jachtuitrusting heeft nu ook een Nederlandse website. Dit bedrijf biedt zijn klanten naast goede prijzen en uitgebreide dienstverleningen nu nog meer service: Nederlanders kunnen nu alles over SVB in hun eigen taal lezen.

SVB heeft een internationale oriëntering. De website wordt door vele bezoekers uit het Europese buitenland bezocht. Nederlanders horen bij de “virtuele vaste klandizie”. Dus was het een logische en belangrijke stap de website naast Engels ook in het Nederlands te vertalen. Daarmee versterkt SVB de internationale focus. Verdere talen zullen volgen. 

SVB onlineshop in het Nederlands

SVB heeft haar website in het Nederlands gelanceerd. Nu hebben Nederlandse klanten de mogelijkheid, alles over het bedrijf, het productassortiment en de uitgebreide service van  SVB in hun eigen taal te lezen. De Nederlandse website is onder www.svb24.nl te bereiken.

“Nederlanders spreken meestal heel goed Engels en Duits, maar ze zijn er toch erg blij mee als je hun taal spreekt”, weet Thomas Stamann, bedrijfsleider van SVB, uit eigen ervaring met Nederlandse zakencontacten en klanten. Daarom heeft hij graag gebruik gemaakt van de taalvaardigheid van een van zijn medewerkers, Saskia Kaeding, die tweetalig opgegroeid is en een paar maanden in Nederland gestudeerd heeft. 

Productassortiment en dienstverlening van SVB

SVB biedt speciale onderdelen voor boten en jachten. Het bedrijf is een van de toonaangevende Europese  leveranciers op het gebied van watersport techniek.

Boegschroeven, navigatieapparaten, ankers, reddingsvesten, dekuitrusting, sanitaire producten of meer - in de SVB onlineshop vindt de klant alles over boten voor een goede prijs. Op 5000 vierkante meter magazijnruimte zijn meer dan 14000 artikelen op voorraad. De bestelde goederen bereiken de klant per snelle pakketservice. Natuurlijk is het ook mogelijk de goederen direct in de winkel in Bremen (Duitsland) op te halen.

Bovendien biedt SVB uitgebreide dienstverleningen voor een veilige reis: Bijvoorbeeld onderhoud van reddingsvlotten of reddingsvesten door opgeleid personeel. Touwwerk wordt door een deskundige takelaar precies voor het gewenste doel  vervaardigd. SVB fabriceert boot belettering naar wens, plexiglas op maat en meer. Zie alle dienstverleningen van SVB op de service site.

Over het bedrijf SVB

In 1989 stichtte Thomas Stamann het bedrijf SVB. Hij begon als eenmansbedrijf – vandaag  heeft SVB 20 jaar ervaring en meer dan 50 medewerkers, deskundigen op het gebied van boten, van scheepsbouwers tot zeilmakers. SVB heeft haar bureau en magazijn ruimte in de Gelsenkirchener Straße 25-27 in Bremen, Duitsland. 

Het dynamische bedrijf heeft snel begrepen dat authentieke fairness, eerlijkheid en loyaliteit belangrijk voor een blijvend succes zijn. Dankzij dit credo staan alle medewerkers bij SVB als één team voor hun klanten klaar.