Amerika's grootste vrouwenverleider in Nederland

21/02/2011 15:43

Datingdoctors

Rotterdam, 21-2-2011 - Ross Jeffries, de 52-jarige vader van de (seduction) community, geeft op 26 maart een eendaags seminar in Amsterdam over het versieren van vrouwen. Het wordt de eerste keer dat deze legendarische datingcoach in Nederland is.

Ross Jeffries

Ross Jeffries wordt door velen beschouwd als de grondlegger van de community, mannen die (online) tips uitwisselen over vrouwen versieren. Hij heeft de afgelopen 23 jaar tienduizenden mannen over de hele wereld getraind. Hij was ondermeer leermeester van Neil Strauss zoals beschreven in diens bestseller 'The Game'.

'Speed Seduction'(R)

Zijn 'Speed Seduction'(R) methode om een vrouw in korte tijd te verleiden, is een combinatie van technieken gebaseerd op NLP en hypnose. Ross Jeffries zegt erover: "Ik leer seksuele versnellers. Je kunt je taal en energie gebruiken om de eerste opwinding bij een vrouw op te pakken en te versterken, zodat ze fascinatie, aantrekking, verlangen en lust voelt. Zo krijg je succes met vrouwen zonder geld, drank, dwang, leugens of gesmeek."

Controversieel

Met zijn boek getiteld 'How to get the women you desire into bed' en 'Get laid' nieuwsbrieven en workshops is Ross Jeffries altijd een controversiële persoon geweest. Feministes protesteren tegen zijn hypnosetechnieken om vrouwen te verleiden en vergelijken die met aanranding. Dr. Phil van de gelijknamige tv-show noemde Ross Jeffries iemand waarvoor vrouwen gewaarschuwd moeten worden.

Locatie en tijden

Het seminar vindt plaats op zaterdag 26 maart in Akhnaton aan de Nieuwezijds Kolk 25 in Amsterdam en duurt van 10 tot 17 uur.

Extra info

Meer informatie is te vinden op www.realmanconference.nl of www.rjseminar.com/amsterdam





http://www.realmanconference.nl