Gemeente Kapelle

Doe mee met Earth Hour

De aarde geeft ons alles: zuurstof, water, grondstoffen en een prachtig rijkdom aan planten en dieren. Maar we putten onze aarde uit. Dit moet anders en kàn anders, door te kiezen voor slimmere en duurzamere oplossingen.

Met Earth Hour laten miljoenen mensen en duizenden organisaties zien dat zij de toekomst van onze aarde belangrijk vinden, met één simpel gebaar: gedurende één uur het licht uitdoen. Deze internationale actie van het Wereld Natuur Fonds toont aan dat door samen te werken iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan het beschermen van onze toekomst en die van volgende generaties. Ook de gemeente Kapelle wil hieraan een bijdrage leveren en zal op 26 maart, gedurende één uur, de lichten van de gemeentelijke gebouwen doven.

Geef de aarde door
Laat zien dat u net als ons de toekomst van de aarde belangrijk vindt en dat u hieraan een bijdrage wilt leveren. Doe op 26 maart 2011, om 20.30 uur, het licht uit tijdens Earth Hour. Zo geeft u samen met miljoenen andere mensen en organisaties, waaronder de gemeente Kapelle, het signaal af dat u de aarde wilt doorgeven. Zodat de generaties na ons ook kunnen genieten van alles wat de aarde ons te bieden heeft. Kijk voor meer informatie op www.wnf.nl/earthhour.