Projectorganisatie Maasvlakte 2


Themadag Rotterdamse haven:
Toen, Nu en Straks

15-03-2011 - Havenbedrijf Rotterdam N.V.

De Rotterdamse havens van nu zijn niet te vergelijken met de havens van toen. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en er wordt hard gebouwd aan de toekomst. Zaterdag 26 maart staat FutureLand in het teken van verleden, heden en toekomst van de haven.

FutureLand organiseert, in samenwerking met het Maritiem Museum Rotterdam, een themadag over de Rotterdamse haven. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor excursies die starten op twee verschillende tijdstippen vanuit het Maritiem Museum Rotterdam en FutureLand. Deelnemers aan de excursie brengen een bezoek aan FutureLand, de tentoonstelling Mainport en een havengids vertelt tijdens de themadag over de Rotterdamse haven nu.

Praktische informatie
Speciaal voor deze dag is FutureLand op zaterdag 26 maart voor iedereen geopend van 11.00 - 17.00 uur. Het speciale programma speelt zich óók af in andere delen van de Rotterdamse Haven. Twee excursies starten vanuit het Maritiem Museum Rotterdam en twee vanuit FutureLand. De eerste ronde van twee excursies start om 12:00 uur (één vanuit FutureLand, één vanuit het Maritiem Museum Rotterdam). De tweede ronde gaat om 13:00 uur van start (één vanuit FutureLand, één vanuit het Maritiem Museum Rotterdam). Deelnemers eindigen altijd waar ze zijn gestart. Kijk voor meer details op de programmapagina. Let op: deze themadag is eenmalig!

FutureLand Express
Neemt u niet deel aan de excursie maar wilt u tijdens deze bijzondere openstelling wel met eigen ogen het nieuwste stuk Nederland bekijken? De FutureLand Express rijdt op zaterdag 26 maart. Een kaartje kost EUR 5,- en reserveren wordt aangeraden.

Aanmelden
De kosten voor deelname aan de Themadag Rotterdamse haven bedragen EUR 12,50 p.p., te betalen bij aanvang. Dit is inclusief de toegang tot het Maritiem Museum Rotterdam en één consumptie.
Aanmelden kan via themadag@futureland.nl onder vermelding van Themadag 26 maart 2011. In de e-mail dienen het aantal personen, het excursienummer, de eventuele bestelling van een lunchbox en contactgegevens te worden aangegeven.