Medisch Centrum Alkmaar

nieuws

publicatiedatum: 17 maart 2011

26 maart informatiemarkt beroepsopleidingen

Van verpleegkundige tot technische opleidingen: Medisch Centrum Alkmaar (MCA) heeft als opleidingsziekenhuis alles in huis voor een geslaagde opleiding in de gezondheidszorg én een uitdagend carrièrepad. Voor wie daar meer over wil weten, wordt op zaterdag 26 maart a.s. de informatiemarkt beroepsopleidingen georganiseerd. De markt is van 10.00 tot 15.00 uur in het MCA.

stel je vragen
Tijdens de informatiemarkt staan zorgprofessionals, leerlingen en docenten klaar die graag antwoord geven op alle vragen over de studies. Altijd al willen weten hoe het is om op de Operatiekamer (OK) te staan? Hou je van techniek en wil je ook graag met mensen werken? Dan kun je kennismaken met een breed scala aan MBO- en HBO-opleidingen in de zorg op de informatiemarkt.

veel verschillende beroepen en opleidingen
Het MCA verzorgt en coördineert verpleegkundige beroeps- en vervolgopleidingen, opleidingen voor operatieassistenten, anesthesiemedewerkers, laboranten radiodiagnostiek (Röntgen), radiotherapeutisch laboranten (bestralingen) en laboranten klinische neurofysiologie. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende onderwijsinstellingen, waaronder ROC Horizon College, LOI en Hogeschool Inholland. Wie bij MCA komt werken, leren of stage lopen, leert stap voor stap en competentiegericht. Dat betekent dat nieuwe vaardigheden, gedrag en kennis zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk.

Meer informatie: www.opleidingbijmca.nl en www.foreestmedicalschool.nl.