Gemeente Spijkenisse


Open Dag in de Elementen

21 maart 2011

Daktuinen De Elementen

zaterdag 26 maart 2011
12.00 - 14.00 uur

Televisietuinman Lodewijk Hoekstra presenteert zijn tuinen

Op zaterdag 26 maart 2011 is iedereen tussen 12.00 uur en 14.00 uur welkom voor een bezoek aan het project De Elementen. Het parkeerterrein en de daktuinen van Rokade vormen de centrale plek tijdens de Open Dag. Op het terrein staat een grote tent van waaruit men de diverse onderdelen van de Open Dag kan bezoeken. Het is mogelijk een kijkje te nemen in de modelwoning in Het Land. Ook zijn de modelappartementen in De Rokade te bezichtigen.

Tuinman Lodewijk Hoekstra vertelt om 12.15 uur over zijn ontwerp voor een modeltuin in Het Land. Door het Elementenpark en via pontons over de singel is deze tuin te bezoeken en is zijn presentatie te volgen.

Een uur later presenteert Lodewijk zijn ontworpen daktuinen van Rokade die daarna feestelijk in gebruik worden genomen. Directeur Peter van Dijk van Ballast Nedam zal de bewoners van het appartementencomplex Rokade een bruikbaar cadeau voor de tuin overhandigen.

Uiteraard staat er voor iedere bezoeker een kopje koffie of een drankje in de feesttent klaar.

Bezoekers kunnen parkeren op de Hongerlandsedijk. Er is een looproute door de oostelijke parkeeringang van Rokade naar het achterterrein met de tent. En vandaar kan men lopend verder door het park naar Het Land.