Drummen voor WarChild in Vlissingen

Persbericht van Het Arsenaal

Zaterdag 26 maart slaan Drum Cafe Benelux, WarChild, Radio 538 en Het Arsenaal de handen ineen voor het goede doel. 538 trommels luisteren het Vlissingse centrum op voor WarChild. Vanaf 10 uur staat de maritieme stad in het teken van muziek & dans uit alle wereldstreken.

Om 10.00 uur start de tocht vanaf het Spuiplein. Het Arsenaal organiseert samen met Radio 538, Stichting WarChild en Drum Cafe Benelux deze tocht. Drum Cafe Benelux is dé organisatie die mensen samenbrengt, inspireert en entertaint met muziek ritme humor en dans. De stoet vertrekt vanaf het Spuiplein richting Het Arsenaal. Het kleurrijke en muzikale gezelschap wil de aandacht vragen voor WarChild.

Landelijke radio-ondersteuning
Radio 538 geeft landelijke media-ondersteuning aan deze actie. De truck van de populaire radiozender is tussen 12 en 14 uur te vinden op het Spuiplein en zal naast de muzikanten ook zelf aandacht vragen, zowel aan luisteraars als aan voorbijgangers.

Bijzondere opbrengst
Het Arsenaal is eindbestemming van de drummers. Zij arriveren hier rond 13.30 uur, waarna ze nog een Interactieve drumsessie van geven in Het Arsenaal zelf. Hier mogen bezoekers meedoen aan deze interactieve trommelsessie. Deze dag is Het Arsenaal te bezoeken á 12,00 euro per persoon (vanaf 3 jaar). Deze entreegelden worden volledig ter beschikking gesteld aan WarChild.




Razende Robot Reporter