NCRV

Z@PPLIVE: Wie mag Justin Bieber een vraag stellen?

Ingezonden door NCRV op 24 maart, 2011 - 16:01



zaterdag, 26 maart, 2011 - 08:45
Zender:
Z@pp

De uitzending van NCRV's ZAPPLIVE van zaterdag wordt een heel spannende: dan wordt namelijk bekend wie er zondag mee mag naar Ahoy om Justin Bieber een vraag te stellen. Dan treedt de populaire zanger daar namelijk op. Daarvoor geeft hij een persconferentie waar ZAPPLIVE bij zal zijn, met de winnaar van de speciale ZAPPLIVE-prijsvraag van de afgelopen weken.

ZAPPLIVE schreef een bijzondere prijsvraag uit: bedenk twee originele en leuke vragen voor Justin Bieber én laat zien waarom jij zo'n grote fan bent. Via de website http://zapplive.ncrv.nl/ kwamen meer dan 1500 inzendingen binnen! Wie er wint en dus mee mag om Justin iets te vragen, dat maken Evelien en Pepijn zaterdag bekend. Het verslag met de winnaar op de persconferentie is in de uitzending van volgende week te zien.

Verder komt zanger (en Justin Bieber-fan) Monsif optreden met zijn nieuwe nummer Helemaal. Giel Beelen is deze keer het slachtoffer in het ZAPPDelict. Jij kunt de zaak oplossen op internet: http://zappdelict.ncrv.nl/. Doe je mee?

Dit en meer zie je zaterdag in ZAPPLIVE.
Programma:
Z@PPLIVE
Website:
http://zapplive.ncrv.nl/