Gemeente Aalten


TV-uitzending over Robert Gesink opgenomen in Aalten

Uitzendingen 26 en 27 maart 2011, Z@PP (NEDERLAND 3)

Zaterdag 26 maart om 08.55 uur: TROS Z@PPSPORT OP AVONTUUR IN OOSTENRIJK

In Oostenrijk zijn alle Nederlandse top-skiërs bij elkaar voor het NK skiën. Natuurlijk is TROS Z@ppsport daar bij! Vivienne gaat op pad met een aantal jonge talenten.

HELLUP
Collin (12) heeft een grote wens: de top bereiken met skiën! Daarvoor traint hij zelfs in het buitenland. Alleen heeft hij een probleem met starten.
Vivienne zorgt ervoor dat hij hulp krijgt van Maarten Meiners. Hij is in Oostenrijk om voor het eerst aan een WK mee te doen. Maar voor Collin maakt hij tijd om aan zijn start te werken.

PORTRET
Boxie is dertien en woont 3,5 maand per jaar in Oostenrijk in een speciaal huis voor topsporters. Maar welke sport doet ze precies? Raad het en Boxie laat je er van alles over zien!

REPO
Met een enorme snelheid racen de deelnemers van het NJK reuzenslalom over het parcours. We volgen Spike die een van de favorieten is. Maar de concurrentie is groot. Lukt het hem om de snelste tijd neer te zetten?

MOVE
Een waanzinnige snowboard-trick.
Presentatie: Vivienne van den Assem.

Zondag 27 maart om 08.40 uur: VOETEN STEVIG OP DE PEDALEN IN DE HELLUP! WIELRENNEN

HELLUP Wielrennen
Ivo (10) is sinds een jaar aan het wielrennen. Hij hoopt ooit de wereldberoemde Tour de France te kunnen rijden. Maar dan moet je goed kunnen klimmen en dat is nog een probleem bij Ivo. Top-wielerenner Robert Gesink is de beste klimmer van ons land. Hij leert Ivo alle ins en outs van de klimtechniek.

REPO
De dartpijlen vliegen keihard door de lucht op de Dutch Open. Het grootste darttoernooi ter wereld! Justin (10) neemt daar deel aan de jeugdwedstrijden.

THE MOVE
Dit keer een vette voetbalmove in drie stappen.

LATJE TRAP
Welke Eredivisieclub raakt de lat het meest? Excelsior probeert deze week NEC van de hoogste positie in het klassement te stoten. Presentatie: Ron Boszhard.

Kijk ook op onze website: www.zappsport.nl