Ingezonden persbericht


Persbericht Poppodium Het Bolwerk, Sneek www.hetbolwerk.nl
---

Zaterdag 26 maart

GO BACK TO THE ZOO

Jaywalkers

(Uitverkocht)

21:00 uur

Zondag 27 maart

WOODY & PAUL (Zalige Zondag)

'Pay What You Want-show

15:00 uur

Rootsrock met Woody & Paul en Go Back To The Zoo in Poppodium Het Bolwerk, Sneek.

Een heel fijn muzikaal weekend in Poppodium Het Bolwerk! Op zondag 27 maart zullen Woody en Paul er weer een lekkere zalige zondag van maken. Ontdek hun geweldige messcherpe samenzang en nucleair gitaarwerk, en met hun gonzende riffs dwingen de heren blues en folk het bed te delen met garagerock. Tevens is dit wederom een concert binnen het zogeheten Pay What You Want-principe oftewel: jij bepaalt wat je na afloopt betaalt. Op zaterdag 26 maart is het podium voor Go Back To The Zoo. Dit concert is al uitverkocht.

Op zondag 27 maart zullen Woody en Paul je in een wervelwind door al hun liedjes meenemen. Woody en Paul is Amerikaanse roots uit Eindhoven en dit muzikaal viertal laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. De lichtstad heeft dus meer in zijn mars dan alleen maar gloeilampen en voetbal. De muziek loopt uiteen van folk naar blues naar roots en garage, maar als rode draad geldt kwaliteit. Goede liedjes zijn de basis van waar Woody & Paul bouwt aan een geduchte live reputatie. Het knappe aan Woody & Paul is dat elke plaat anders is. Zowel Woody als Paul zijn vingervlugge gitaristen en ook de zangpartijen zijn van zeer hoog niveau. En het is best knap om je elektrische gitaar als een échte banjo te laten klinken. Het vierde studioalbum van Woody & Paul draagt de naam Heroes and Zeros en zal uitkomen op het opkomende rootslabel: Cool Buzz. Heroes and Zeros telt een elftal moderne protestliederen waarbij de heren zich hebben laten inspireren door de sound van 60's nuggets en de 50's rock 'n roll.

Op zaterdag 26 maart neemt Go Back To The Zoo een uitverkochte Bolwerk over . De eerste drie singles: Electric, Hey DJ!, Beam Me Up, van Go Back To The Zoo zijn stuk voor stuk hits van wereldformaat. Debuutalbum Benny Blisto staat vol met potentiële hits en Nederland valt als een blok voor deze indie-electrorock band.


---- --