Gemeente Den Haag

Benefietconcert voor Japan

Gepubliceerd: 22 maart 2011 Laatste wijziging: 22 maart 2011

Japanse en Nederlandse musici spelen zaterdag 26 maart een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan. Het concert vindt plaats in de Church of Our Saviour aan de Bezuidenhoutseweg.
Affiche Play for Japan

Onder andere een barokensemble, een strijkkwartet, moderne dansers en de 5 a-cappellazangeressen van Wishful Singing treden op. Het programma bevat zowel klassieke als traditionele Japanse muziek.

Kaarten

Het benefietconcert `Play for Japan' begint om 20.15 uur in de Church of Our Saviour aan de Bezuidenhoutseweg 157 in Den Haag. De kaarten kosten EUR 10, maar een extra bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar het Japanse Rode Kruis. U kunt reserveren via e-mail: playforjapan.denhaag@gmail.com of via telefoonnummer (070) 385 82 52 of 06 12 53 47 07.

Zelf doneren

Wilt u zelf doneren? De Japanse Kamer van Koophandel heeft een hulpfonds opgezet voor de periode tot eind mei 2011. Alle stortingen in dit fonds worden overgemaakt aan het Japanse Rode Kruis. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Japanse Kamer van Koophandel.