Politie Midden- en West Brabant

persberichten District Oosterhout

Oosterhout NB, 26-03-2011

Pool aangehouden voor zware mishandeling landgenoot

DORST: De politie heeft zaterdagmorgen rond 03:10 uur aan de Rijksweg in Dongen een 28-jarige Pool aangehouden voor zware mishandeling van een 23-jarige landgenoot. Kort daarvoor kreeg de Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg een melding van een ruzie in een woning aan de Rijksweg. Agenten troffen in de woning een man aan die gewond was aan zijn arm en zijn hoofd. Ook de verdachte was in het pand aanwezig en bleek gewond te zijn aan zijn hand. Het tweetal is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van de mishandeling is nog niet duidelijk. Zowel de verdachte als het slachtoffer moeten nog met behulp van een tolk worden gehoord. De 27-jarige Pool is na behandeling door een arts overgebracht naar een politiecel.

Politie houdt verkeerscontrole

.
TERHEIJDEN: De politie heeft vrijdagmorgen een verkeerscontrole gehouden aan de Moerdijkseweg. Drie automobilisten gingen op de bon voor het negeren van een gesloten verklaring, niet handsfree bellen en het niet dragen van de autogordel. Tussen 11:30 en 12:30 uur werd het verkeer op snelheid gecontroleerd. Zes bestuurders reden harder dan de maximum toegestane snelheid van 60 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 90 km/u.

Verdachte aanranding aangehouden

DUSSEN: Vrijdagavond heeft de politie in zijn woning in Heusden een 42-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van aanranding van een 47-jarige vrouw.

Rond 17:45 uur kreeg de politie een melding dat een vrouw korte tijd daarvoor aan de Wilhelminastraat door de verdachte onzedelijk betast zou zijn. Na het opnemen van een aangifte en getuigenverklaring kon hij thuis worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld en ingesloten in een politiecel.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 26-03-2011 15:32 | © Regio Midden en West Brabant |