BNN

PERSBERICHT - Hilversum, 13 januari 2011
BNN'S THE SENSE OF DANCE VANAF 10 KM HOOGTE OP 3FM

DJ AJOUAD MAAKT RADIOPROGRAMMA VANUIT VLIEGTUIG NAAR MIAMI

Ajouad El Miloudi heeft het voor elkaar. De BNN/3FM-dj maakt zijn radioprogramma The Sense Of Dance vanuit het speciale Fly2Miami-vliegtuig op weg naar dance event Ultra in Miami. In een vliegtuig vol feestgangers zorgt Ajouad voor de ultieme pre-party. Hij praat met de dj's die zich op tien kilometer hoogte warmdraaien voor het event en interviewt de danceliefhebbers aan boord. Fasten your seatbelts and party on! Deze speciale uitzending van The Sense Of Dance is zaterdag 26 maart van 22.00 tot 00.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

De speciale vlucht voor dj's, mensen uit de dance-industrie en danceliefhebbers is een initiatief van filmmaker Wilco Jung en dj/producer Sied van Riel. Wilco licht toe: 'Toen we erachter kwamen dat de eerste rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Miami zou vliegen, hebben we meteen getwitterd dat ze een week te laat zouden zijn voor Ultra. De luchtvaartmaatschappij twitterde terug dat wanneer we binnen 48 uur 150 mensen voor de vlucht konden verzamelen, er een speciale vlucht naar Miami zou gaan'. De mannen wachtten geen moment. Sied: 'We hebben Fly2Miami opgericht en hadden binnen no time de weddenschap om de private jet naar Miami gewonnen'.

De speciale uitzending van The Sense Of Dance is de allereerste keer dat BNN een radioprogramma vanuit de lucht brengt. Ajouad wordt al high bij de gedachte: 'Als danceliefhebber moet je ooit bij Ultra in Miami zijn geweest. Waanzinnig om daar met deze speciale vlucht naartoe te gaan en onderweg ook nog eens mijn radioprogramma The Sense Of Dance te maken'.

Alle info over de speciale vlucht naar Miami is te vinden op thesenseofdance.bnn.nl en op fly2miami.nl.




BNN