Mayadag, congres over de aarde, heelal en de mens op weg naar 2012


We zijn er bijna!

AMSTERDAM, 20110313 -- Nu we de eindstreep van 2012 in zicht hebben krijgen de Maya-kalender specialisten het woord om met ons te delen wat we de komende 2 jaren kunnen gaan verwachten.

Wanneer: Amsterdam, zaterdag 26 maart 2011

Met bijdragen van:

Peter Toonen zal een 3 uur durende lezing geven.

Peter Toonen laat zien wat er rond 21 december 2012 astronomisch gebeurt, hoe allerlei kleine en grote cycli dan synchroniseren (samenvallen in de tijd). Hij vergelijkt langlopende kalenders uit allerlei culturen met elkaar, als mede de verhalen achter deze kalenders, de profetieën van deze volkeren. Dan blijkt dat we nu letterlijk zijn aanbeland bij het ´het einde der tijden´, het einde van onze oude tijdsbeleving. Zo wordt uit hun zeer precieze kalenders duidelijk dat de Maya's meer dan duizend jaar geleden voorspelden dat de huidige tijd er een zou worden waarin de mensheid zo materialistisch en technologisch zou worden dat we als vanzelf zouden gaan transformeren naar een nieuwe orde. Die tijd is nu.

Naast het exact in kaart brengen hiervan, gaat het in deze lezing vooral over de vraag wat jouw eigen rol op dit toneel is en kan zijn, en dit met name in een nieuwe rol voor en in het bedrijfsleven, want daar worden de veranderingen praktisch vertaald, aangestuurd en vormgegeven. De weg naar 2012 en verder is een innerlijke weg, het is het Pad van de Ziel. Het pad van louter uiterlijke macht en technologie eindigt waar innerlijke kracht begint. Duurzaamheid, zelfwerkzaamheid, innerlijk leiderschap en milieubewustzijn zijn daarbij niet langer een optie of een modegril, maar zowel bittere noodzaak als nieuwe kans.

auteur van o.a. Wat wisten de Maya’s, De thuiskomende Aarde
Website: www.natuurlijketijd.nl

Tevens worden er workshops en korte sessies gegeven door:

Lucas Slager
auteur van o.a. 20 Gezichten van de Schepping, de jaarlijkse Maya scheurkalender
website: www.centrelothlorien.com

Nicole Zonderhuis
auteur van o.a. 13 Manen Werk boek, de jaarlijkse 13 Moon Diary.
Website: www.mayatzolkin.com

Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur

lokatie:
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
Amsterdam
website: www.mirrorcentre.nl

Entreeprijs: 35,- Euro
Er zijn diverse gezonde broodjes en drankjes tegen betaling verkrijgbaar.
De toegangstickets worden aan de zaal uitgereikt.

Meer info:
http://www.frontiermagazine.nl/mayadag/index.html





Frontier