Japanese Women's Club organiseert Bazaar voor slachtoffers Japan


Zaterdag 26 maart 2011 - van 10:30 tot 14:30 - Amstelveen (Schokland 14, 1181 HV)

AMSTELVEEN, 20110318 -- Op zaterdag 26 maart 2011 organiseert de Japanese Women's Club in Amstelveen een Bazaar voor de slachtoffers van de Japanse aardbeving(en) en tsunami. Van 10:30 tot 14:30 kan iedereen genieten van Japanse hapjes, kennismaken met (traditioneel) Japanse, handgemaakte voorwerpen bij verschillende kraampjes en/of rondsnuffelen op de tweedehands markt. Het evenement is volledig georganiseerd door vrijwilligers en alle inkomsten zullen ten goede komen aan de slachtoffers van de Japanse ramp.

Het toeval wil dat de Bazaar al enkele weken gepland werd voor 26 maart 2011. Toen was deze nog bedoeld om een bijdrage te kunnen leveren aan zij die het minder hebben in het algemeen, gekoppeld aan een (nog nader te kiezen) goed doel. Nadat de omvang van de ramp van afgelopen vrijdag bekend werd, is direct besloten alle inkomsten van de Bazaar aan de slachtoffers van deze ramp ten goede te laten komen.

De Japanese Women's Club nodigt iedereen van harte uit om op deze dag kennis te maken met de Japanse cultuur en tegelijkertijd iets bij te dragen aan de hulp voor de slachtoffers van de ramp.

Wilt u een extra steentje bijdragen? De Japanese Women's Club is nog op zoek naar extra tweedehands spullen welke verkocht kunnen worden tijdens de tweedehands markt. De spullen kunnen op afspraak worden afgegeven bij het European Go Cultural Centre, Schokland 4 te Amstelveen. Neemt u hiervoor contact op met info@jwc-holland.org.

Uw komst naar de Bazaar en/of bijdrage in de vorm van tweedehands spullen wordt bijzonder gewaardeerd!