Gemeente Voorschoten



Ballotage op maandag 18 april op zolder Ambachts- en Baljuwhuis

Voorschotense Kunstkring op zoek naar nieuw talent

Op maandag 18 april kunnen beeldende kunstenaars in verschillende disciplines deelnemen aan de ballotage van de Voorschotense KunstKring (VKK). Een commissie van 5 beeldend kunstenaars zal het werk beoordelen.

Beroepsvereniging
Degenen, die worden toegelaten, treden toe tot de beroepsvereniging van thans ongeveer 50 kunstenaars. Ze treden ook in de voetsporen van bekende kunstenaars als Sierk Schröder en Harm Kamerlingh Onnes, die mede aan de wieg stonden van de VKK. Deelname aan de ballotage kost EUR 10 en het lidmaatschap EUR 45 per jaar. Dat betaalt zich terug in interessante en hoogwaardige contacten met vakgenoten en uitgebreide tentoonstellings- en verkoopmogelijkheden.

Aanmelden
Als u aan de ballotage wilt deelnemen, wordt u verzocht dat vooraf te melden aan de voorzitter van de ballotagecommissie Jacqueline van der Grijn, e-mail jvandergrijn@hetnet.nl. U kunt bij haar ook terecht met vragen. Wilt u eerst meer weten over de VKK? Bezoek dan de website www.voorschotensekunstkring.nl.

Bij de foto: 'In de Wolken', een werk van Wim Tegelaar, een talent dat vorig jaar tot de VKK werd toegelaten en op dit moment deelneemt aan de laatste VKK-expositie in het Ambachts- en Baljuwhuis.
* 18 april 2011