Gemeente Binnenmaas

Afsluiting Boonsweg

De reconstructie van de Boonsweg en de kruising Boonsweg/Blaaksedijk nadert zijn voltooiing. Eén van de laatste stappen die wordt gezet is het aanbrengen van de toplaag asfalt. De werkzaamheden vinden plaats in de week van 18 april, 's avonds en 's nachts. Tijdens het asfalteren is de weg niet toegankelijk.

Concreet betekent dit het volgende:

18 april

18:00 uur: vanaf 18:00 uur is de weg afgesloten;

19:00 uur: bestemmingsverkeer kan beperkt worden toegestaan tot uiterlijk 19:00 uur. Het is noodzakelijk vooraf toestemming te vragen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de opzichter, Wouter den Boon, via 06 - 2295 5873. Zonder vooraf gevraagde toestemming wordt geen toegang verleend.

Na 19:00 uur: vanaf 19:00 uur is de weg afgesloten. Vanaf dat moment wordt namelijk de kleeflaag aangebracht waardoor het niet meer mogelijk is over de Boonsweg te rijden.

05:00 uur: vanaf circa 5:00 uur is de weg weer toegankelijk.

19 april

idem 18 april.

20 april

18:00 uur : de weg is afgesloten. Bestemmingsverkeer kan beperkt worden toegestaan. Het is noodzakelijk vooraf toestemming te vragen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de opzichter, Wouter den Boon via 06-22955873. Zonder vooraf gevraagde toestemming wordt geen toegang verleend.

05:00 uur: vanaf circa 5:00 uur is de weg weer toegankelijk.

21 april

Reservedatum.

Mocht het nodig zijn, dan wordt 21 april gebruikt als uitloopdatum. Wanneer deze situatie zich daadwerkelijk voordoet is dit pas op het laatste moment bekend. Wij kunnen dat het snelst met een bericht per e-mail laten weten. Als uw e-mailadres niet bekend is bij de gemeente, kunt u dit doorgeven aan perry.van.der.elst@binnenmaas.nl.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken vindt het asfalteren plaats in de avonduren. Wij realiseren ons dat wij hiermee de overlast wel kunnen beperken, maar niet volledig vermijden. Wij vragen hiervoor uw begrip.