Gemeente Kaag en Braassem

De gemeenteraad vergadert 18 april 2011
Gemeentehuis

De eerstvolgende vergadering van de gemeenteraad Kaag en Braassem is op maandag 18 april 2011 in het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. De agenda voor de vergadering is als volgt:

Nota van uitgangspunten bestemmingsplan Geestweg & Floraweg De raad wordt gevraagd in te stemmen met de nota van uitgangspunten als kaderstellende opmaak voor het voorontwerpbestemmingsplan Geestweg & Floraweg.

Nota van uitgangspunten Drechthoek II
De nota van uitgangspunten geeft een omschrijving van de functionele en ruimtelijke uitgangspunten waarmee het nieuwe bedrijventerrein Drechthoek II vormgegeven dient te worden. De raad wordt ook gevraagd een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen.

De onderstaande stukken zijn niet ter bespreking in de raad geagendeerd:
a. Wijziging Algemene Plaatselijke Verordening
b. Vaststellen bestemmingsplan Kalmoeslaan 5 in Rijnsaterwoude c. Exploitatieverordening Kaag en Braassem 2011 d. Archeologische verwachtings- en beleidsadvieskaart

De complete agenda, inclusief alle vergaderstukken voor deze vergadering, kunt u vinden in de vergaderkalender. U kunt de vergadering live beluisteren op KBRadio op 105 FM of op de kabel 103.4. Â