Jan des Bouvrie presenteert maandag 18 april 'KRO's Tijd Voor Twee'

Persbericht van Omroep MAX

Des Bouvrie in de leer bij Frits Spits voor MAX-programma 'Hand van de Meester'
Jan des Bouvrie presenteert maandag 18 april 'KRO's Tijd Voor Twee'

Maandag 18 april maakt interieurontwerper Jan des Bouvrie zijn debuut als radiodiskjockey. Tussen 13.00 en 14.00 uur presenteert hij eenmalig het KRO-programma 'Tijd voor Twee', dat al ruim 16 jaar wordt gemaakt door Frits Spits en zijn team. Des Bouvrie en Spits zijn aan elkaar gekoppeld voor het nieuwe televisieprogramma 'Hand van de Meester' van MAX.

Jan des Bouvrie is al jaren toonaangevend op het gebied van interieurs en design. Als die carrière niet van de grond was gekomen, was hij dolgraag radiodiskjockey geworden. Des Bouvrie gaat in de leer bij de Grootmeester van de Nederlandse radio: Frits Spits. Nadat hij enkele lessen heeft gevolgd, staat hij op maandag 18 april voor zijn Meesterproef: zelfstandig een uur lang Spits' populaire programma 'Tijd voor Twee' presenteren. Des Bouvrie interviewt aan de 'Tafel voor Twee' een actuele gast, speelt met enkele luisteraars 'De Tweespraak', bespreekt nieuws en kondigt platen aan. Het gehele lestraject van Meester Frits en Leerling Jan is te zien in één van de zes afleveringen van 'Hand van de Meester'.

Over 'Hand van de Meester'
In 'Hand van de Meester' geven prominenten antwoord op de vraag: als ze niet hun huidige vak hadden uitgeoefend, wat hadden ze dan het liefst gedaan? In Hand van de Meester zien wij hoe het hen vergaat als zij alsnog die kans krijgen. In dit programma zijn de hoofdpersonen zowel leerling als meester, de ene Bekende Nederlander gaat in de leer bij de ander. Zo volgen wij op een estafette-achtige wijze hoe de BN'ers elkaar de kneepjes van hun vak overbrengen. Iedere leerling doorloopt een speciaal lesprogramma en staat uiteindelijk voor de ultieme test: de Meesterproef.

De opnamen van de MAX-serie zijn in volle gang, de andere deelnemende bekende meesters en leerlingen worden binnenkort bekendgemaakt. 'Hand van de Meester' wordt vanaf zondag 22 mei wekelijks uitgezonden op Nederland 1 rond 21.15 uur.

'Hand van de Meester' wordt geproduceerd door E.V.A. Media.

*

Links:
http://www.omroepmax.nl



Razende Robot Reporter