Gemeente Schagen

Geen vrije inloop gemeentehuis meer

Alle werkdagen kunt u âs ochtends tot 12.00 uur zonder afspraak in het gemeentehuis terecht. Omdat u bijvoorbeeld iets over een bouwvergunning wilt weten of omdat u een bestemmingsplan wilt inzien. Vanaf maandag 18 april kunt u niet meer zelf naar de kantoorruimte doorlopen. De deuren naar de kantoorruimtes blijven vanaf dan ook âs ochtends dicht. Bezoekers halen we netjes bij de receptie op en brengen we weer terug naar de hal van het gemeentehuis. Burgerzaken blijft wel gewoon toegankelijk voor iedereen.

Ronddwalen
De reden voor het afsluiten van de kantoorruimtes is dat onze bezoekers graag netjes willen ontvangen. Bezoekers laten we niet dwalen door het gemeentehuis. Daarnaast is het bij calamiteiten belangrijk om te weten hoeveel mensen zich in het gemeentehuis bevinden. Bezoekers krijgen daarom een bezoekerspas en hun namen worden genoteerd bij de receptie. Op die manier weten wij precies wie, en dus hoeveel mensen, er binnen zijn.

Niemand aanwezig?
Stel dat u zonder afspraak naar het gemeentehuis gaat, maar degene die u kan helpen is op dat moment niet aanwezig. Dan maakt de receptie een terugbelbericht voor de afdeling, zodat u uiterlijk de volgende werkdag terug gebeld wordt. Wilt u zeker weten dat wij u kunnen helpen en dat u niet voor niets naar het gemeentehuis komt? Maak dan een afspraak via ons algemene telefoonnummer 0224 210400. Op onze website vindt u ook veel informatie. Al meer zaken kunt u digitaal met ons doen, zoals digitaal een aanvraag doen voor een evenementenvergunning.

Â