Gemeente Veenendaal


Aansluiting Salamander/Rondweg-west

Op 18 april start aannemingsbedrijf Roseboom met de werkzaamheden aan de Rondweg-West ter hoogte van het voormalige sportcomplex âde Salamanderâ.

Voor de werkzaamheden verricht de aannemer op hoofdlijnen de volgende werkzaamheden:

* Plaatsen vooraankondiging maandag 11 april
* Afsluiting van de westelijke rijbaan tot en met 6 mei
* Afsluiting oostelijke rijbaan vanaf 9 tot en met 27 mei
* 25 mei wordt de Rondweg-west vanaf 09.00 tot 15.30 uur tussen de Bergweg en de Kerkewijk geheel afgesloten

* De afronding van de werkzaamheden voorzien wij op 27 mei. Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Verkeersmaatregelen
Ter plaatse van het werkvak aan de Rondweg-west wordt een verkeersregelinstallatie geplaatst, daarnaast kan de weggebruiker gebruik maken van de aangegeven omleidingsroutes. Op 25 mei wordt het verkeer tussen 09.00 en 15.30 uur vanuit Rhenen omgeleid via de Rondweg-oost, Industrielaan en ât Goeiespoor. Het verkeer vanuit het noorden richting Rhenen wordt omgeleid via ât Goeiespoor, Industrielaan en Rondweg-oost

Overlast
Helaas is enige overlast voor de weggebruiker als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij doen echter ons best om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren.

Informatie
Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties kunt u contact opnemen met onze toezichthouder, de heer G.P. Visser, telefoonnummer 06 â 53 37 87 64 en via e-mail op bert.visser@veenendaal.nl.

Â