Gemeente Echt-Susteren


Aanleg Westelijke Randweg 3e fase in Echt

Â

Op dit moment loopt de ontsluiting van bedrijventerrein âde Berkâ in zuidelijk richting via de Maasbrachterweg en Larikstraat richting Zuiderpoort naar de A2. Voor een goede ontsluiting van bedrijventerreinen âde Berkâ en het nieuw te ontwikkelen âRegionale Bedrijventerrein St. Joostâ wordt een nieuwe weg aangelegd tussen de St. Janskamp en de Maasbrachterweg. Hierdoor zijn beide bedrijventerreinen vanuit het zuiden veel beter bereikbaar,

Â

Op 18 april 2011 start Ballast Nedam Infra BV met de voorbereidingen van de uitvoering van de Westelijke Randweg 3e fase. De werkzaamheden bestaan uit:


- Aanleg Randweg tussen rotonde Maasbrachterweg en St. Janskamp.


- Wijzigen aansluiting Slagmolen.


- Aanleg groenvoorziening langs de Randweg.

De 1e en 2e fase, de aanleg van de rotonde Maasbrachterweg en de aansluiting Nobelweg, van de Westelijke Randweg zijn reeds in 2009 uitgevoerd.

Â

Tijdens de uitvoering wordt de Slagmolen enkele dagen voor alle verkeer afgesloten. Uiteraard wordt er gedurende die tijd een omleidingroute ingesteld. De werkzaamheden duren afhankelijk van de weersomstandigheden tot 30 juni 2011. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. G. Thijssen van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0475 â 478 478 of dhr. M. Caumo van DHV, tel. 06-50213546.

Â

Â

Â

Â