HTM



* Inkorting route tram 1 en 19 in Delft door werkzaamheden Spoorzone Nr. 8, 13 april 2011

Vanwege werkzaamheden aan de Spoorzone Delft wordt de route van tram 1 en 19 in Delft ingekort. Vanaf 18 april rijden tram 1 en 19 richting Delft Tanthof niet verder dan de halte Delft Station. De route tussen de halte Delft Station en eindpunt Delft Tanthof wordt overgenomen door bus 1. Deze situatie zal naar verwachting tot tenminste eind 2011 duren.

Tram 1 rijdt in beide richtingen de normale route tussen Scheveningen Noorderstrand en de halte Delft Station. Tram 19 rijdt in beide richtingen de normale route tussen Leidschendam Leidsenhage en de halte Delft Station. Bij halte Delft station kan worden overgestapt op bus 1. De pendelbussen vertrekken van het busplein (perron C) aan de achterzijde van Delft Station. Dit geldt in beide richtingen. Voor mensen die slecht ter been zijn rijdt er tussen 9.00-18.00 uur een busje tussen tramhalte Delft station en de bushalte op het busplein. De tramhalten Prinsenhof, Sadatweg en Bikolaan vervallen. Bus 1 stopt op loopafstand van alle vervallen halten tussen Delft Station en Delft Tanthof.

Aanstaand weekend starten de voorbereidende werkzaamheden en rijden de tramlijnen 1 en 19 niet verder dan halte Broekpolder van tram 15. Ook tijdens deze twee dagen rijdt er een vervangende bus 1 naar Delft Tanthof. Meer info over bus en tram is te vinden op www.htm.net