Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (16-11)

15 april 2011

College 2010 - 2014 buiten; fotografie: Jack van bodegom

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 18 tot en met 24 april 2011.

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 18 april om 11.45 uur echtpaar Butter-Handenhove met hun 60-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Butter zijn op 18 april 1951 getrouwd in Manado, Indonesië. Ze hebben 4 kinderen en 6 kleinkinderen.

Burgemeester reikt prijzen scholierenbijeenkomst Dodenherdenking uit Burgemeester Salet reikt donderdag 21 april omstreeks 11.30 uur de prijzen uit bij een scholierenbijeenkomst met als thema `Dodenherdenking'. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de Raadzaal van het stadhuis.

Scholieren van de eerste drie klassen van de middelbare scholen uit Spijkenisse hebben een kunstwerk, tekening of gedicht gemaakt. Het beste gedicht wordt voorgedragen op Dodenherdenking op 04 mei. En de beste tekening komt in een boekje te staan, dat op 04 mei uitgereikt wordt. De scholieren krijgen tijdens de bijeenkomst informatie over bijvoorbeeld het werk van een militair in oorlogsgebied.

Wethouder Dijkman reikt prijs uit voor mooiste vlieger Wethouder Kees Dijkman reikt donderdag 21 april om 14.00 uur de prijs uit aan de maker van de mooiste vlieger. Wethouder Dijkman gaat persoonlijk bij de winnaar langs op school met een verrassing. Ook krijgen de leerlingen uit de winnende klas allemaal een eigen vlieger. Alle ingezonden vliegers zijn vanaf 18 april tot aan het Vliegerfestival te bewonderen in het Milieu Huis.

Wethouder Mijnans ondertekent prestatieafspraken 2020 Wethouder Jan Willem Mijnans ondertekent donderdag 21 april om 15.00 uur de prestatieafspraken 2020 in molen Nooit Gedacht aan het Noordeinde.

De woningcorporaties De Leeuw van Putten, Maasdelta Spijkenisse en Woonbron Spijkenisse ondertekenen de afspraken ook. Deze afspraken gaan over het waarborgen van woonmogelijkheden en de kwaliteit van wonen voor alle Spijkenissers, specifiek voor de huursector.

Wethouder Dijkman geeft startsein Internationaal Paastoernooi Botlek Wethouder Kees Dijkman geeft zaterdag 23 april rond 09.20 uur het startsein voor het Internationaal Paastoernooi Botlek. Het toernooi vindt plaats bij S.C. Botlek in sportpark De Brug. Het toernooi is voor spelers in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar.