Groot Klimmendaal


Feestelijke Opening Kinderbewegingslandschap

Een Peuter ontdekt het Kinderbewegingslandschap

De renovatie van het Expertisecentrum kinderen en jongeren van RMC Groot Klimmendaal is klaar. We vieren dat maandag 18 april met de onthulling van een bijzonder cadeau van het Revalidatiefonds: een kinderbewegingslandschap!

Na de oplevering van het prijswinnende hoofdgebouw was afgelopen maanden de renovatie van het Expertisecentrum kinderen en jongeren aan de beurt. De gangen zijn opgeknapt, behandelruimtes zijn vernieuwd en wachtkamers zijn verbeterd. De wachtkamers zijn bovendien voorzien van nieuw meubilair door Stichting Vrienden van Groot Klimmendaal.

Als kroon op het werk is er speciaal voor peuters een kinderbewegingslandschap geplaatst. Het kinderbewegingslandschap is een uniek middel voor betere en snellere revalidatie. Door de speciale vormgeving nodigt het kinderbewegingslandschap peuters op speelse wijze uit tot bewegen. Daardoor kunnen behandelaars hun motoriek beter observeren en dat komt hun revalidatie direct ten goede. Het landschap is een cadeau van het Revalidatiefonds dat haar vijftigjarig jubileum viert. Het cadeau is mede tot stand gekomen door een bijdrage van de Rabobank Foundation.