RTL Group

Eerste optreden sidekick Sander Lantinga in 'Barend & Barend'

In de tweede aflevering van het RTL 7-programma Barend & Barend op maandag 18 april, maakt dj en presentator Sander Lantinga zijn opwachting als sidekick. De sidekick bij Barend & Barend is niet afkomstig uit de voetbalwereld, heeft een frisse blik op de materie en stelt daardoor soms kritische vragen, die branden op de lippen van de kijkers. Sander wisselt de sidekick-rol wekelijks af met cabaretier Peter Heerschop.

De gasten die Frits en Barbara en Sander Lantinga deze week aan de tand voelen zijn voetballer Royston Drenthe en oud-wielrenner Michael Boogerd. Drenthe staat onder contract bij Real Madrid, maar tijdens het seizoen 2010/2011 speelt hij op huurbasis voor Hércules CF, een club uit het Spaanse Alicante. Boogerd blikt terug op de zondag 17 april te rijden Amstel Gold Race, de prestigieuze wielerwedstrijd die Boogerd zelf in 1999 won.

Acht weken lang ontvangen Frits en Barbara, live vanuit Rotterdam, prominente gasten uit de voetbalwereld, maar ook uit de politiek en de wereld van muziek, film, theater en televisie. Uiteraard blijft voetbal een belangrijke pijler.

Uitzending RTL 7: Elke maandag tussen 22.00 en 23.00 uur bij RTL 7.

Website: rtl.nl/barendenbarend

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Muriël van Tuijl, Communicatie RTL Nederland, via tel. 035 6718771 of via muriel.van.tuijl@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.