Grootste polikliniek dermatologie opent vestiging in Amsterdam

Persbericht van Mauritsklinieken

Mauritsklinieken breiden zich verder uit
Den Haag, dinsdag 15 maart 2011 - De Mauritsklinieken, de grootste keten van poliklinieken dermatologie in Nederland, vestigen zich in Amsterdam. Met al vier vestigingen in Den Haag, Utrecht en Nijmegen, opent op 18 april a.s. de vijfde Mauritskliniek in Amsterdam aan de Pieter Calandlaan 101. De Mauritsklinieken bieden volledig vergoede zorg in een patiëntvriendelijke omgeving.

Voor iedereen toegankelijk
Corné Otto, algemeen directeur Mauritsklinieken: "Wij streven ernaar om de beste dermatologische zorg voor iedereen toegankelijk te maken. Uit onderzoek bleek dat er behoefte is aan dermatologische zorg in Amsterdam en omgeving. Met de opening van onze vijfde kliniek zijn wij nog beter bereikbaar voor onze patiënten."
Aandacht voor de patiënt
De Mauritsklinieken bieden dermatologische zorg waarbij de patiënt nog echt centraal staat. Of het nu gaat om huidaandoeningen zoals eczeem, acne, huidkanker, psoriasis of spataderen, patiënten kunnen altijd op korte termijn terecht. Om het bezoek aan ons zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij binnen de klinieken een huiselijke sfeer gecreëerd.

Zorg volledig vergoed
Binnen de Mauritsklinieken wordt de dermatologie over de volle breedte aangeboden, zowel poliklinisch als in dagbehandeling, net als in de reguliere ziekenhuizen. De zorg wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland.

Over de Mauritsklinieken
Met vijf vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Utrecht zijn de Mauritsklinieken momenteel de grootste zelfstandige polikliniek dermatologie van Nederland. Op dit moment zijn er twaalf dermatologen en zes vaatchirurgen aan de Mauritsklinieken verbonden. De Mauritsklinieken richten zich op het behandelen van alle huidziekten en spataderen. Zij streven ernaar de beste dermatologische zorg voor iedereen toegankelijk te maken.
www.mauritsklinieken.nl

*

Links:
http://www.mauritsklinieken.nl
Organisatie info:

Mauritsklinieken

Noot voor de red actie (

Razende Robot Reporter