Uitgeverij Unieboek het Spectrum


Lauren Kate, auteur van Fallen en Kwelling, dit weekend in Nederland.

Woensdag 13 april 2011

Van 15 tot en met 18 april is Lauren Kate in Nederland om haar boeken te promoten. Wil je haar ontmoeten? Kijk voor het volledige programma op www.laurenkate.nl.

Kwelling, het adembenemende vervolg op de internationale bestseller Fallen

Hel op aarde. Zo voelt het voor Luce om gescheiden te zijn van haar grote liefde Daniël. Het kostte eeuwen om elkaar te vinden en nu heeft hij haar weggestuurd zodat ze veilig is voor de schaduwen die een eind aan haar leven willen maken. Daniël verstopt Luce op een speciale school aan de ruige kust van Californië. Hier komt Luce steeds meer te weten over haar voorbije levens. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze begint te vermoeden dat Daniël haar niet alles heeft verteld. Hij houdt iets achter, iets gevaarlijks. Wat als Daniëls versie van de waarheid niet helemaal waar is? Wat als Luce eigenlijk is voorbestemd voor een ander?

Kwelling is het tweede deel in de verslavende Fallen-serie waarin liefde voor eeuwig is.

Lauren Kate

Lauren Kate groeide in Dallas op, ging naar school in Atlanta, en begon met schrijven in New York. Ze heeft Fallen geschreven en werkt nu aan het vervolg hierop. Lauren woont in Laurel Canyon met haar man en wil later werken in de keuken van een restaurant, wil een hond nemen, en wil leren surfen.