Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Auto Bijma uit Drachten veilt de Eiffeltoren op Autoveiling.nl

De 15 meter hoge van aluminium gemaakte replica van 'la Tour Eiffel' symboliseerde de afgelopen 17 jaar het feit dat Auto Bijma uitsluitend Franse Auto's verkocht. Hieraan komt echter een einde. Vanaf 18 april gaat het bedrijf meerdere merken verkopen onder de naam Multimerk Auto's. "Om snel en zo goed mogelijk te kunnen afrekenen met ons Franse imago hebben we Autoveiling.nl bereid gevonden om de Eiffeltoren te veilen. Het zal straks wel even wennen zijn als je hier de Noorderhogeweg op komt en het meest markante herkenningspunt van Industrieterrein de Haven is weg", aldus Geert Bijma.

De Eiffeltoren staat sinds 1994 in Drachten en is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De grondoppervlakte is 6 bij 6 meter. Hij heeft het gewicht van een kleine auto, namelijk 900 kg.

Deze unieke openbare veiling op www.autoveiling.nl sluit donderdag 21 april 2011 om 16:00 uur. Iedereen die interesse heeft kan meebieden. Op de veilingsite staan voldoende foto's en gegevens, maar wie hem live wil bezichtigen is welkom op de Noorderhogeweg in Drachten.

Noot voor de redactie,