Dura Vermeer Emmeloord

Emmeloord - 15 april 2011

Start verkoop, verhuur en speciale kavelactie Emmelhage in Emmeloord

Maandagavond 18 april kunnen belangstellenden in het gemeentehuis van Emmeloord kennismaken met de nieuwbouwprojecten van woningcorporatie Mercatus en Dura Vermeer Bouw Hengelo in Emmelhage. Het gaat om rijwoningen voor de verhuur en twee-onder-een-kapwoningen voor de verkoop. De inschrijving voor deze woningen start tijdens deze avond.

Daarnaast worden andere nog beschikbare kavels in Emmelhage voor het voetlicht gebracht. Voor één van de kavels is nu een bijzondere actie van kracht. De gemeente biedt een ruime kavel aan de Fleminghage van 600 m2 aan met gratis ontwerpadvies. De inloopavond Emmelhage begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Huurwoningen
Mercatus bouwt zeventien eengezinswoningen aan de Pasteur- Picassohage. De huurwoningen worden gebouwd in vier verschillende typen. Naast elf eengezinswoningen worden er zes woningen voor starters gebouwd. Tijdens de woonmanifestatie informeert Mercatus belangstellenden over het project en de wijze van inschrijven.

Koopwoningen
Dura Vermeer Bouw Hengelo realiseert in totaal twintig vrijstaande twee-onder-een-kap woningen aan de Picassohage en Pasteurhage in Emmelhage. Daarvan gaan nu de eerste acht ''Buitengewoon'' royale woningen in de verkoop. De woningen worden gekenmerkt door: een groene bosrijke omgeving, ruim bemeten kavels, een brede beukmaat, een steile kap, goede parkeergelegenheid, drie ruime slaapkamers, een royale zolderverdieping en vele mogelijkheden voor aanpassingen door uitgebreide optiemogelijkheden. De woningen zijn al te koop vanaf EUR 234.000,- v.o.n.! Kortom; ''Buitengewoon'' veel ruimte, ''buitengewoon'' compleet en ''buitengewoon'' gunstige prijs.

Kavelactie Emmelhage
Aan de zuidkant van Emmelhage, aan de Fleminghage, ligt de kavel van 600 m2. Bij aankoop van deze kavel krijgt de koper een gratis ontwerpadvies van Korfker Architecten uit Emmeloord. Harm Korfker is deze avond samen met een ontwerper aanwezig om voorlichting te geven over de mogelijkheden. Ook de andere kavels die nog beschikbaar zijn in Emmelhage komen deze avond aan bod.

---