De Boer gaat samenwerking aan met Bureau Bouwplantoetsing

Persbericht van De Boer Structures Holding B.V.

ALKMAAR - De Boer, leverancier van tijdelijke en semipermanente accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, gaat een samenwerking aan met Bureau Bouwplantoetsing, een initiatief van SATIJNplus Architecten en Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs. Door deze samenwerking zijn beide partijen in staat om integrale oplossingen aan te bieden op het gebied van flexibel en functievrij bouwen.

De Boer wil groeien op de markt voor flexibel bouwen en heeft daarvoor onder andere een snel te bouwen, demontabel bouwsysteem ontwikkeld dat eind 2009 is geïntroduceerd: Spectrum. Dit bouwsysteem kan ingezet worden voor een groot aantal toepassingen, voor gebruiksperioden die variëren van enkele maanden tot meerdere jaren.

De initiatiefnemers c.q. de klanten van De Boer die kiezen voor een tijdelijke of semipermanente huisvesting worden door de partners De Boer/Bureau Bouwplantoetsing volledig "ontzorgd"; de toepassingen van alle wet- en regelgeving met betrekking tot deze bouw regelen de partners. Hierbij valt onder andere te denken aan ontwerp, vergunningen, (brand)veiligheid, duurzaamheid, ruimtelijke onderbouwing en meer.

Berend-Jan Rietveld, Business Development Manager van De Boer: "Dankzij deze strategische samenwerking zijn wij in staat om de markt flexibele, integrale huisvestingsoplossingen aan te bieden, van concept tot realisatie".

Joop Petit, directeur Bureau Bouwplantoetsing; "In een snel veranderde samenleving zoals de onze is het een must om snel, flexibel en duurzaam te kunnen inspelen op de ruimtelijke ordening."

Over De Boer
De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar. De Boer is ook vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Rusland. De onderneming heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loop dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.
www.deboer.com

Over Bureau Bouwplantoetsing
Bureau Bouwplantoetsing is een initiatief van Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs en SATIJNplus Architecten. Beide organisaties hebben als een van de eerste private partijen in Nederland het certificaat Bouwplantoetsing ontvangen. Met dit kwaliteitscertificaat toetst Bureau Bouwplantoetsing gecertificeerd bouwplannen aan de eisen die de overheid stelt aan het verlenen van een bouwvergunning. Door het Bureau al in een vroeg stadium van het ontwerp- c.q. bouwproces in te schakelen worden (dure) wijzigingswerkzaamheden in een later stadium voorkomen. Dit betekent tijdwinst en kostenbesparing.

Foto bijschrift: Martijn Corstjens (Bureau Bouwplantoetsing, links) en Berend-Jan Rietveld (De Boer, rechts) bekrachtigen de samenwerking op het terrein van de Floriade 2012, waar De Boer een duurzaam Preview Center heeft gebouwd

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Links:
http://www.deboer.com/nl-NL/aboutdeboer/news/de-boer-gaat-samenwerking- aan-met-bureau-bouwplantoetsi



Razende Robot Reporter