Gemeente Westervoort

Gratis Sportkaart voor vrijwilligers uit Westervoort

Sports Planet hoorde via de Vrijwilligerscentrale Duiven/Westervoort van het Europees jaar van het vrijwilligerswerk en besloot vrijwilligers lokaal in het zonnetje te zetten: alle vrijwilligers kunnen een gratis sportkaart aanvragen, ter waarde van EUR50,-.

Met de Sportkaart kunt u als vrijwilliger gedurende het Europese jaar zes keer gratis onbeperkt sporten en gebruik maken van alle faciliteiten van Sports Planet (inclusief een kopje koffie of thee). Inwoners uit Westervoort die structureel vrijwilligerswerk verrichten bij een vrijwilligersorganisatie of vereniging komen in aanmerking voor de kaart en kunnen deze aanvragen tot 6 mei 2011.

Voorwaarden (kaart aanvragen):

* U woont in Westervoort (Duiven Groessen of Loo)
* U verricht het vrijwilligerswerk structureel voor gemiddeld minstens 1 uur per week

* Het vrijwilligerswerk heeft een maatschappelijk doel, hetzij individuen, groepen of de samenleving in haar geheel (maar zonder familieband).

Ik voldoe aan de bovenstaande eisen, hoe vraag ik de kaart aan? U kunt de kaart digitaal aanvragen, door te klikken op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/duivenwestervoort. Na de aanvraag krijgt u in de week van 9 mei aanstaande een bevestiging per mail. U kunt vervolgens de sportkaart vanaf 16 mei ophalen bij Sports Planet (Emmerik 5, Westervoort).

Op de Sportkaart gelden de volgende voorwaarden:
* 6 knippunten t.w.v. EUR50,- en 1 kopje koffie of thee
* Niet in te leveren op een bestaand abonnement
* U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van Sports Planet
* Niet in combinatie met andere aanbiedingen
* Heeft u al een abonnement bij Sports Planet, dan kunt u deze kaart cadeau doen aan een vriend(in).

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl