Politie Gelderland-Midden

Getuigen gezocht van verkeersongeval

Publicatiedatum: 18-4-2011 13:32:53

ARNHEM - De politie in Arnhem is op zoek getuigen van een aanrijding tussen een voetganger en een bestuurder van een scootmobiel op zaterdag 2 april op de markt in Arnhem. Naar nu blijkt heeft de voetganger, een 54-jarige Arnhemse, daar ernstige verwondingen aan overgehouden.

De Arnhemse liep haar verwondingen die zaterdag op tijdens de markt nabij een bloemenkraam vlakbij de kruising met de Rodenbachstraat/Turfstraat. Daar kwam ze in aanrijding met de bestuurder van een invalidenvoertuig, een 70-jarige stadsgenoot. De Arnhemse kwam daarbij ten val en liep letsel op. Na aankomst in het ziekenhuis bleek ze een gebroken pols, voet en heup te hebben opgelopen.

Omdat de lezing van beide betrokkenen uiteen loopt hoopt de politie aan de hand van verklaringen van getuigen de toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. Getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien die zaterdag, 2 april omstreeks half twee, worden verzocht zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844. (2011038505-pk)