Gemeente Tiel


Afsluiting Havendijk en Waalkade

In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de coupure en het Megapiratenfestijn aan de Waalkade is vanaf maandag 18 april 2011 tot en met vrijdag 22 april het weggedeelte Havendijk gesloten verklaard voor bestuurders. Het betreft het gedeelte gelegen tussen de Veerweg (zijde voetveer) en de rotonde Nieuwe Tielseweg. Op zaterdag 23 april vanaf 16.30 tot 02.30 uur is de Havendijk (tussen de rotonde Nieuwe Tielseweg en de Zoutkeetstraat) afgesloten.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Nieuwe Tielseweg, Teisterbantlaan, Papesteeg, Voor de Kijkuit, Laan van Westroijen, Westroijensestraat, Binnenhoek en vice versa.

Parkeerterrein Waalkade afgesloten

Verder wordt parkeerterrein Waalkade vanaf maandag 18 april tot en met maandag 25 april afgesloten voor bestuurders. Het is in aanloop naar het evenement op een groot gedeelte van parkeerterrein Waalkade niet mogelijk te parkeren. In de loop van de week wordt het gehele parkeerterrein Waalkade afgesloten voor parkeren. Er geldt een wegsleepregeling. Houdt u alstublieft de voorwaarschuwingsborden bij de toegangswegen tot het parkeerterrein in de gaten. Houders van maandkraskaarten kunnen hun voertuig parkeren op parkeerterrein het Bleekveld.