Stichting Bouw Research

Nieuwe serie BouwLokalen over Lean Bouwen

18 april 2011

BouwLokalen organiseert in mei en juni een serie gratis bijeenkomsten over `Lean bouwen in de praktijk'. Aangejaagd door de kredietcrisis wint deze werkwijze in de bouw steeds meer terrein. De vragen `Wat houdt lean bouwen precies in'? en `Wat valt er te leren van praktijkvoorbeelden van collegabouwers'? staan centraal.

BouwLokalen zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met projecten in de bouw- en infrasector.

Deze BouwLokalen start met een gratis korte introductie van de principes van lean bouwen, door ARPA uit Veldhoven. In het tweede gedeelte van deze BouwLokalen-cyclus vertellen diverse partijen uit de bouw over hun ervaringen met lean bouwen, aan de hand van één of meerdere projecten.

Innovatiebox

Wie meedoet aan de BouwLokalen ontvangt een USB-stick met daarop allerlei praktische informatie, passend bij het thema: adviezen, tips, hulpmiddelen en praktijkervaringen.

De BouwLokalen-bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op tien locaties, verspreid over ons land. Iedere BouwLokalen-bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De zaal gaat om 15.30 uur open. Het programma staat uiterlijk een week voor de start van de serie online.

Data en locaties

Kijk voor informatie, data en locaties op de Bouwlokalen website

Verwante SBR-projecten


* BouwLokalen: de kortste weg naar de werkvloer!