Cursisten vertellen hun ervaringen


DEVENTER, 20110418 -- In korte films vertellen cursisten van preventiecursussen hun ervaringen op dimence.nl. Dimence wil mensen met deze korte films kennis laten maken met haar preventieaanbod. Preventiecursussen worden gegeven om psychische problemen te voorkomen. De films zijn te bekijken op www.dimence.nl/cursussen.

In de films vertellen cursisten hun verhaal en lichten cursusbegeleiders toe wat de essentie van de verschillende cursussen is. Dimence is heel trots op het resultaat. Bij veel cursussen waren cursisten, zowel kinderen als volwassenen, bereid voor de camera hun ervaringen te delen. Hiermee is een reeks prachtige portretten ontstaan. Mensen krijgen door middel van de films een goed beeld van de cursussen.

 Jong en oud kunnen aan de cursussen deelnemen. Wie bijvoorbeeld angstig is of lichte tot matige stress- of somberheidklachten heeft, kan mee doen aan een cursus. Maar ook familieleden kunnen voor ondersteuning voor de zorg van hun naaste een cursus volgen. In de cursussen leren deelnemers meer over hun klachten en hoe ze daar mee om kunnen gaan. Vooral het contact en het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers geeft veel steun.
Kijk voor meer informatie op www.dimence.nl/cursussen.

Over Dimence:
Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg en welzijn voor iedereen in Oost-Nederland. Bij Dimence werken ruim 2400 medewerkers dagelijks vanuit ruim zestig locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Vijf eigenschappen zijn bepalend voor het karakter van Dimence: toewijding, toegankelijkheid, resultaatgerichtheid, inspiratie en ambitie.

Toewijding leggen wij uiteraard in de zorg voor onze cliënten en patiënten. Toegankelijkheid staat voor openheid en letterlijk dichtbij zijn met vestigingen in de regio. Resultaatgerichtheid betekent dat we er alles aan doen om het best haalbare te bereiken voor cliënten en patiënten. Ook inspireren we mensen om zich te ontwikkelen en hebben we de ambitie om zorg te leveren van de hoogste kwaliteit.





Ingezonden persbericht