Horeca Opkoper ziet eerste verschijnselen van aantrekkende economie


De Horeca Opkoper ziet 1ste Kwartaal 2011 Faillissement boedel aanbod afnemen en verkopen toenemen.

SOEST, 20110418 -- Bij De Horeca Opkoper te Soest, welke handelt in gebruikte Horeca-apparatuur, was er in de afgelopen jaren een duidelijke stijging te merken in het aanbod van Horeca-inventarissen afkomstig uit faillissementsboedels. Echter is er voor het eerst in 5 jaar, in het begin van 2011 een krimp van 8% qua aanbod waargenomen. Wat duidt op een aantrekkende economie.

Algemeen directeur en oprichter Martijn de Ruiter zei hierover:”Aan de ene kant is dit voor ons ongunstig, hoe minder we kunnen aanbieden des te minder kunnen we immers verkopen. Maar we zien gelukkig in begin 2011 duidelijk onze verkopen stijgen, doordat ook weer meer mensen de sprong naar zelfstandig ondernemerschap durven te maken. Wij zijn dan ook voor veel startende ondernemers die springplank naar het diepe.”

In begin 2004 start Martijn de Ruiter met een verhuurbedrijf van frituurwagens onder de naam “De Ruiter Wagenbouw”. Naast deze activiteiten heeft hij met de jaren zijn werkterrein uitgebreid met de handel in horeca-apparatuur en meubilair. De in- en verkoop strekt inmiddels verder dan de Nederlandse grens.

Zowel gebruikte als nieuwe horeca-interieurs en -apparatuur is te vinden op hun website; www.dehorecaopkoper.nl.    Het bedrijf is te vinden op aan de Industrieweg 48 te Soest (industrieterrein Soest). Via de A1 en/of A28 zijn wij makkelijk te bereiken..

http://www.dehorecaopkoper.nl

info@dehorecaopkoper.nl