Faster Forward Elements geüpdate naar versie 5.1

Persbericht van Faster Forward B.V.

De tweede release van dit jaar brengt een interessante nieuwe functionaliteit met zich mee. De automatische signaalservice van de Nationale Hypotheekbond is geïntegreerd binnen Faster Forward Elements. Deze service ondersteunt de adviseur bij het hanteren van een proactieve klantbenadering, zodat er op een gemakkelijke manier invulling gegeven wordt aan de zorgplicht. Daarnaast zijn een fors aantal bestaande modules, met name de e-mail functie, geoptimaliseerd en verbeterd.

In de nieuwste versie van Elements is de service van de Nationale Hypotheekbond geïntegreerd. Deze service geeft inzicht in besparingen bij het oversluiten van een hypotheek en besparingen op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Daarnaast geeft het informatie over alle klanten die verhuizen en de woningen die in waarde zijn gestegen. Hypotheekbond signaleert deze ontwikkelingen, waarna Elements dit signaal direct klaarzet voor de adviseur, zodat hij de consument vervolgens kan informeren via de bestaande e-mail, SMS of brieven functies binnen Faster Forward Elements.

Optimalisatie van bestaande functionaliteiten
Tijdens iedere release wordt er een bestaande functionaliteit uit het Elements basispakket onder de loep genomen. Dit keer is de e-mail functie grondig aangepakt. De weergaveschermen zijn overzichtelijker en er zijn praktische functies toegevoegd zoals het auto-aanvullen van e-mailadressen, een afwezigheidassistent, binnenkomende e-mail wordt automatisch gekoppeld aan het betreffende dossier en de mogelijkheid om mailgroepen aan te maken is nu aanwezig. Op basis van de klantwensen zijn er daarnaast ook binnen de andere modules diverse technische verbeteringen doorgevoerd. Hierbij valt te denken aan een verbetering van het adressensysteem, het toevoegen van een automatische verhuisfunctie voor het wisselen van correspondentieadressen en een optimalisatie van de koppeling met MoneyView.

*

Links:
http://www.fasterforward.nl



Razende Robot Reporter