Ingezonden persbericht

Accorhotels.com viert 10-jarig bestaan
Gasten maken online kans op 'round-the-world-trips'

Amsterdam, 18 april 2011 - Ter gelegenheid van de 10e verjaardag van accorhotels.com geeft Accor 10 'round-the-world-trips' weg. Ook maken bezoekers van de website tot aan het einde van dit jaar kans op een gratis verblijf van vier nachten in één van de 4.200 Accor-hotels.

Voor Accor is 2011 een feestelijk jaar, want afgelopen maand viel accorhotels.com in de prijzen en won de 'Travel d'Or' award voor de beste 'hotel chain website'. Deze prijs wordt toegekend aan Franse reiswebsites op basis van stemmen van duizenden internetgebruikers.

Het tienjarig bestaan van Accor's online portal biedt accorhotels.com de mogelijkheid om zijn groeiende aantal trouwe bezoekers te belonen.

Op www.accorhotels.com/birthday maakt iedere bezoeker tot aan het einde van het jaar kans op het winnen van één van de prijzen.

//////////////////

Over Accor
Accor, 's werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa, is aanwezig in 90 landen met 4.200 hotels en bijna 500.000 kamers. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1, hotelF1, Motel 6 en aanverwante activiteiten zoals Thalassa sea & spa en Lenôtre beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 145.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor haar klanten en partners bijna 45 jaar kennis en ervaring.

In Nederland biedt Accor Hotels haar gasten een brede keuze uit 37 hotels, van het luxe tot het budgetsegment: Sofitel Amsterdam The Grand, 1 Pullman, 1 MGallery hotel - The Convent Hotel Amsterdaam, 9 Novotel hotels, 11 Mercure hotels, 11 ibis hotels, 1 Etap hotel en 2 Formule 1 hotels.

//////////////////



Ingezonden persbericht