Veilig Amsterdam

voorbereid. U ook?

450_overvallers_zijn_voorbereid

---

Overvallers zijn voorbereid. U ook?

18 april 2011

Heeft u een winkel dan zou u eens met de ogen van een overvaller uw zaak moeten bekijken. Is er bijvoorbeeld van buitenaf goede inkijk in de winkel mogelijk door de ramen dan schrikt dat overvallers af. Werkt u eigenlijk bij het sluiten van het pand van achteren naar voren en heeft u ook een `draaiboek veiligheid'?

Brochure

Nieuw is de brochure `Overvallers zijn voorbereid. U ook?' De brochure voorziet van tips en adviezen van ervaringsdeskundigen die u gemakkelijk zelf kunt toepassen. De brochure wordt verspreid via winkelstraatmanagers en buurtregisseurs en wordt ook tijdens een training aangeboden via de Kamer van Koophandel en Koninklijke Horeca Nederland.

Bekijk de brochure: 'Overvallers zijn voorbereid. U ook?'

Subsidies

Met de Amsterdamse subsidieregeling `Veilig ondernemen' kunt u maximaal 50% van de kosten van veiligheidsmaatregelen (zoals camera's) van de gemeente Amsterdam gesubsidieerd krijgen.

Zie voor informatie over subsidieaanvragen en gratis veiligheidsscans: Veilig ondernemen.

Convenant

Amsterdam tekende maandag 11 april 2011 samen met andere partners `Veilig Ondernemen' (Amstelland gemeenten, stadsdelen, politie Amsterdam-Amstelland en bedrijfsleven) een overeenkomst om criminaliteit in ondernemersland en overvallen op ondernemers verder te verminderen. In 2010 is het aantal overvallen op ondernemers in Amsterdam-Amstelland wel sterk gedaald (van 421 in 2009 naar 343) maar de cijfers kunnen en moeten nóg lager...

Meer informatie

Veilig ondernemen
Brochure Overvallers zijn voorbereid. U ook?

---