CDA


Inschrijving CDA Talent Academie 2011-2012 geopend

maandag 18 april 2011

De CDA Talent Academie is de meest uitgebreide en diepgaande opleiding voor talentvolle (toekomstige) politici van het CDA. De CDA Talent Academie maakt onderdeel uit van het CDA Talenten Programma, een traject van ondersteuning en ontwikkeling dat het CDA biedt aan haar talentvolle leden. Vanaf heden kunnen leden van het CDA zich aanmelden voor de CDA Talent Academie 2011-2012.

Doelgroep
De CDA Talent Academie richt zich op CDA-leden:
1) met politieke ambitie;

2) die een actieve rol binnen het CDA vervullen en die zich (verder) kunnen en willen ontwikkelen;

3) die beschikken over minimaal een HBO-werk- en denkniveau, verkregen door opleiding óf (levens)ervaring.

Inhoud en vorm
De opleiding start met bijeenkomsten over het CDA-gedachtegoed, gevolgd door sessies waarin de toepassing van het gedachtegoed in de politiek centraal staat. De bijeenkomsten vormen een mengeling van hoorcolleges, interactieve werkcolleges, masterclasses, seminars en vaardigheidstrainingen. De opleiding start met het CDA Talent Academie-weekend (vrijdag/zaterdag) in september 2011. Naast bijeenkomsten bestaat de opleiding uit literatuurstudies en opdrachten.

Locatie: Utrecht en Eindhoven
De CDA Talent Academie vindt in Utrecht en Eindhoven plaats. Er is voor maximaal 50 deelnemers plaats, 25 per locatie. De CDA Talent Academie start in september 2011 en eindigt in juni 2012. De reguliere bijeenkomsten vinden op woensdagavond plaats.

Inschrijven
Kandidaten kunnen zich tot en met 1 juni 2011 aanmelden door het aanmeldingsformulier op de website www.cda.nl/si in te vullen en te verzenden.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie op
http://www.cda.nl/SI/Opleidingen/Landelijk_opleidingsaanbod/CDA_Talent_ Academie.aspx