Qurius NV

Microsoft Partners bundelen krachten in DynAcademy

Veenendaal, 18 april 2011 - Microsoft Opleidingsspecialist Mprise is tot de DynAcademy toegetreden. Deze aanvulling betekent een verdere versterking van de alliantie die zich met een compleet opleidingsaanbod richt op het gehele Microsoft Dynamics partnerkanaal.

Vorig jaar gingen de bedrijven Partner Master Class, Promentum en Qurius Learning een samenwerkingsverband aan op het gebied van trainingen. Aanleiding was de start van het nieuwe Microsoft Partner Network (MPN) partnerprogramma van Microsoft. De bedrijven voorzien vanuit één organisatie alle gespecialiseerde kennisondersteuning voor Microsoft Dynamics partners in Nederland. En verzorgen daarbij training en begeleiding voor alle zeven kennisdomeinen van de Microsoft Dynamics Partner Academy: die van Leadership, Marketing, Sales, Pre Sales, Project Manager, Developer en Consultant.

Onlangs is opleidingsspecialist Mprise uit Veenendaal tot deze succesvolle alliantie toegetreden. Dit zorgt voor een verdere versterking en verbreding van het aanbod in zowel training als begeleiding en ondersteuning.

Microsoft juicht deze uitbreiding toe. Wim van Vliet, Partner Skills Development Manager van Microsoft Nederland: "Mprise en DynAcademy bieden afzonderlijk uitstekende trainingen aan die variëren van kennismakingstrainingen voor beslissers tot "Masterclasses" voor senior softwareontwikkelaars. Door de toetreding van Mprise tot DynAcademy ontstaat nu een gedegen opleidingsprogramma - een geheel dat door de samenwerking van partijen beter, completer en krachtiger is dan de som der delen."

Klaas Mollema, Mprise: "Mprise wil haar kennis breed, maar ook efficiënt, inzetten. Het Dynamics partnerkanaal zal in de toekomst voor grotere uitdagingen komen te staan. Dit vraagt om meer expertise van haar medewerkers. Mprise wil als kenniscentrum voor Dynamics ERP haar bijdrage hier zeker aan leveren. De samenwerking met andere Learning Centers maakt het mogelijk om dit op een betere manier in te vullen. Samen kunnen we een prachtig programma bieden, waar de partners de vruchten van kunnen plukken."