Syntens

TNO en groothandel kijken naar voorraadbeheer bij Kühne Automotive in Innovatiepitch Logistiek

Onder regie van Syntens en TNO hebben zes groothandelsbedrijven bij Kühne Automotive in Hoevelaken hun licht opgestoken en ervaringen uitgewisseld op het gebied van voorraadbeheer.

Kühne is - met een assortiment van 140.000 verschillende producten - één van de belangrijkste aanbieders op de vervangingsmarkt van auto-onderdelen in de Benelux. Het bedrijfsbezoek van de groothandelaren maakt onderdeel uit van het programma van technologiecluster âVoorraadbeheersingâ. Een technologiecluster is een middel om kleine en grote bedrijven bij elkaar te brengen, materiekennis over te brengen en de deelnemende bedrijven van elkaar te laten leren. Omdat de overheid dit programma mede financiert, kunnen ook kleinere bedrijven er bij aansluiten en toegang verkrijgen tot specifieke kennis.

Hiermee sluit het fenomeen technologiecluster perfect aan bij de ambitie van Syntens om ondernemers inspirerend met elkaar te verbinden. Centraal binnen het technologiecluster âVoorraadbeheersingâ staat de wens van de deelnemers om het eigen voorraadbeheer te verbeteren, de kosten te verlagen en de servicegraad te verhogen. Dit filmpje biedt een impressie van het bezoek aan Kühne.